Persbericht ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’

Gerard Palts - Ik Ga Vanavond Weer Stappen

Gerard Palts, wie kent hem niet? Gerard kwam een jaar geleden opeens in het nieuws toen Roy Donders zijn eerste single ‘Jongen van de Handel’ omschreef als zijn ‘lijflied’, nu brengt de Apeldoornse zanger opnieuw een gezellige meezinger uit: Ik Ga Vanavond Weer Stappen. In zijn nieuwe single brengt hij een ode aan het uitgaansleven. Gerard is dan ook trots dat hij nu zijn tweede single kan lanceren. Kenners omschrijven ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ als een krachtige, vrolijke, opzwepende, feestelijke, swingende, uptempo popsingel.

De tekst komt, net als bij zijn debuutsingle ‘Jongen van de Handel’ uit de pen van Frank van Etten, daar waar de opname opnieuw verzorgd is door Manfred Jongenelis.

Voor de clip heeft Gerard een speciale Sientje-versie van het nummer gemaakt, dit omdat de clip opgenomen is in Cafe ’t Sientje in Apeldoorn. De clip is geproduceerd door Kaska Producties.