Biografie

Gerard Palts is geboren op 31 mei 1982, te Apeldoorn.

Gerard komt uit een muzikale familie en is opgegroeid met Nederlandse muziek. Zingen deed hij al vele jaren maar hij is er pas de laatste jaren serieuzer mee begonnen. Veel mensen zeiden dat hij iets met zijn talent moest gaan doen, nadat ze hem een aantal keer hadden horen zingen. Dat deed hij en zo maakte Palts van zijn hobby, zijn beroep.

Na enkele jaren ervaring als zanger besloot Gerard in maart 2010 een single uit te brengen. De single genaamd ‘Jongen van de Handel’ behaalde een redelijk succes en door dit succes werd het nummer zelfs opnieuw uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Producties. Eind 2012 vertolkte Palts de rol van ‘Zanger Rafael’ in de serie Flikken Maastricht.

In 2013 werd het nummer ‘Jongen van de Handel’ nieuw leven ingeblazen door Roy Donders die tijdens zijn realityserie ‘Roy Donders, Stylist van het Zuiden’ de single uitbundig meezong en de Hollandse meezinger zelfs omschreef als zijn favoriete lied. Hierdoor ontstond er veel vraag naar de track. Zo kwam het nummer in de iTunes Top 100 binnen op nummer 35. Verder is Gerard bekroond door RadioNL als ‘Hollandse Nieuwe’ en kwam hij hoog binnen in zowel de Oranje Top 30 als de Single Top 100.

Na het succes van ‘Jongen van de Handel’ bracht Palts nog drie singles uit: ’Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ (februari 2014), ‘Julietta’ (mei 2015) en ‘Jij Bent Een Golddigger’ (januari 2017). Deze nummers werden uitgebracht onder het platenlabel D-River Music.

100% Feestgarantie

Wilt u ook zo’n spetterend optreden van deze Apeldoornse zanger
met een Amsterdamse knipoog? Bel dan nu
telefoon: 06-14499850