Biografie

Header Biografie

Gerard Palts is geboren op 31 mei 1982, te Apeldoorn.

Gerard komt uit een muzikale familie en zingt al vele jaren maar hij is er pas de laatste jaren serieuzer mee begonnen. Zo bracht Gerard in maart 2010 een single uit: ‘Jongen van de Handel’. De single werd een succes en enkele maanden later werd het nummer zelfs opnieuw uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Producties. In 2013 werd het nummer ‘Jongen van de Handel’ nieuw leven ingeblazen door Roy Donders die tijdens zijn realityserie ‘Roy Donders, Stylist van het Zuiden’ de single uitbundig meezong en de Hollandse meezinger zelfs omschreef als zijn favoriete lied. Hierdoor bestormde het nummer drie jaar later opnieuw alle hitlijsten.

Na het succes van ‘Jongen van de Handel’ bracht Palts nog drie singles uit: ‘Julietta’ (mei 2015), ‘Jij Bent Een Golddigger’ (januari 2017) en ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ (juli 2019). Deze nummers werden uitgebracht onder het platenlabel D-River Music.

Naast zijn werk als zanger, is Palts regelmatig te zien op regionale en nationale televisie. Zo figureerde hij in de hitserie Flikken Maastricht, was hij als ambassadeur te zien bij 3FM Serious Request en nam hij in 2018 deel aan ‘De Muzikale Uitdaging’ van TV73. Tevens is Gerard een bekend gezicht bij TV Oranje en SBS Shownieuws.

100% Feestgarantie!

Wilt u ook zo’n spetterend optreden van deze Apeldoornse zanger met een Amsterdamse knipoog? Bel dan nu 06-14499850